De webwinkel » Water Fun

Water Fun - leuk en plezant om het te kopen 

Eens iets anders en een uniek artikel kopen voor in het zwembad? Ben jij ook iemand die graag ronddobbert in het zwembad op een goede lentedag of een zwoele zomerdag? Of leuke spelletjes speelt in je zwembad in de tuin of lekker op reis in het Zuiden? Dit doe je nu nog te zo graag met onze super kei coole luchtmatrassen. Alle hebben inclusief een reparatiekistje bijgeleverd mocht er net op reis ietsje misgaan tijdens het zwembadplezier. Leuk te combineren met speelgoed voor je kind. 

Waterpret voor jong en oud

Gezellig tijdens de warme en hete zomerdagen te genieten? Koop een passend leuke opblaasbare luchtmatras in de vorm wat u en uw kind graag wil. Deze zijn allen vervaardigd van een hoge kwaliteit voor uren lang waterpret. Succes gegarandeerd! Waterpret voor Jong en Oud, op lezier staat geen leeftijd toch?  We bieden volledige gamma te koop aan in water fun, die steeds gemakkelijk is op te blazen. Op te zetten in een klein minuutje aan de rand van het zwembad. Je hoeft geen pomp of ander elektrisch toestel te gebruiken om deze toffe luchtmatras op te blazen. Je kan de grote kiezen volgens uw keuze, wanneer je het artikel terug wil opbergen, kan je gemakkelijk de lucht eruit laten, even laten uitdrogen in de zon en deze dan ongeschonden in de doos stoppen voor een volgende dag vol zwemplezier. Zo kan je het opblaasbaar figuur er weer tegen voor een volgende keer terug urenlang zwempret met uw kinderen of kleinkinderen.

Schrikt van koud water in uw zwembad? Neem dit artikel in de doos mee in de koffer op reis. Gebruik dit dan op uw reisbestemming op de jaarlijkse vakantie.  Zalig toch?!

Verschillende vormen

Opblaasbare luchtmatrassen zijn er in alle vormen te vinden maar bij ons koopt u kwaliteit die zowel dienen voor kinderen maar ook even goed voor volwassenen. Denk aan een mega duck waarop je kunt luieren in de zon en je kunt er zelf met 2 personen op. Ongelofelijk toch zoveel verschillende vormen te vinden en zo groot en sterk een dergelijke opblaasbare luchtmatras kan zijn.Neem dit mee op uw vakantiebestemming en het plezier lacht je toe. Denk hierbij aan uw favoriete cocktail op het water. Wie droomt hier nu niet van. Koop dus uw luchtmatras en zwembad naar keuze. Een luchtbed wordt in de regel opgeblazen met de mond, of opgepompt met een hand- of voetpomp.

Al onze luchtmatrassen bieden een uitstekend ligcomfort om zelf uren lang te kunnen van genieten.  Een luchtmatras is Zonder lucht een klein pakketje, zodat het gemakkelijk te gebruiken is om mee te nemen op reis. Denk maar aan het opbergen in uw autokoffer of in je caravan of uiteraard in uw reiskoffer om mee te nemen naar die heerlijke vliegvakantie. Gespecialiseerd in de verkoop van opblaasbare luchtmatrassen en figuren. Koop vandaag nog uw favoriete opblaasfiguur, uw luchtmatras aankoop doet u uiteraard steeds veilig en overzichtelijk in onze webshop.